bij welke balletoefening worden de knieen gebogen 4 letters

Deze 4-letterige kruiswoordraadsel werd gezien op de knie op 1 januari 2011. We denken dat het mogelijke antwoord op deze aanwijzing PLIE is. Hieronder vindt u alle mogelijke antwoorden voor deze gids op volgorde. U kunt uw zoekopdracht eenvoudig verfijnen door het aantal tekens in het antwoord te beperken.

De kruiswoordraadseloplosser heeft 30 antwoorden gevonden op ‘Balletbeweging met gebogen knieën’, een kruiswoordraadsel van 4 letters. Crossword Solver vindt elke dag antwoorden op klassieke kruiswoordpuzzels.

De kruiswoordraadseloplosser 30 vond een antwoord op “Klassiek ballet Oefenhouding met rechte rug en knieën recht (4)”, 4 letter lang antwoord: PLIES.

Antwoorden kruiswoordraadsel: De knie van een ballerina buigen. We hebben één antwoord voor deze gids, dat u hieronder kunt vinden: BALLERINA’S KNIEBOCHT Kruiswoordraadselaanwijzing Antwoord: Het antwoord van vandaag is: DEMI-PLIE;

Table of Contents

verscholen

De plié is een balletbeweging waarbij de knieën gebogen zijn. Deze oefening is belangrijk voor dansers omdat het helpt om gewrichten en spieren zacht en soepel te maken, en pezen flexibeler. Deze beweging is ook handig voor sprongen en bochten, omdat het helpt schokken te absorberen en letsel te voorkomen.

uitgerekt

Deze 4 letter ballet kruiswoordraadsel aanwijzing werd gezien op 1 januari 2015. We denken dat het mogelijke antwoord op deze gids PLIE is. Hieronder vind je het antwoord op de balletbeweging met gebogen knieën.

Crossword Solver 30 vond een antwoord op “Balletbeweging waarbij de knieën naar buiten gebogen zijn terwijl de rug rechtop blijft (4)”, met een lengte van 4 letters. De kruiswoordraadseloplosser 20 vond het antwoord op “Balletbeweging waarbij de knieën gebogen zijn”, 4 letters lang. Crossword Solver vindt antwoorden op kruiswoordpuzzels in Amerikaanse stijl, kruiswoordpuzzels in Britse stijl, algemene kenniskruiswoordpuzzels en cryptische kruiswoordpuzzels.

Een balletbeweging waarbij de knieën naar buiten gebogen zijn terwijl de rug recht blijft.

ontwikkeld

De knieën zijn gebogen in een balletoefening die bekend staat als een plié. Deze beweging wordt uitgevoerd met de voeten in de eerste positie en de benen gebogen in een hoek van 90 graden. De danser laat vervolgens zijn of haar lichaam in een uitval zakken, voordat hij terugkeert naar de eerste positie. Deze oefening wordt gebruikt om de benen te versterken en de balans te verbeteren.

Rond been op de grond

Er zijn veel voordelen aan het hebben van een rond been op aarde. Ten eerste biedt het een stabiele basis voor je meubels. Ten tweede beschermt het uw vloeren tegen krassen en slijtage. Ten derde geeft het je meubels een strakke en afgewerkte look. Ten vierde is het eenvoudig te installeren en te verwijderen. Ten vijfde is het verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw behoeften te voldoen.

Leave a Reply