bij welke ballet oefening worden de knieën gebogen

De basis van elke dansbeweging is de plie, het buigen van de knieën. Deze oefening maakt de gewrichten en spieren flexibel. Leun iets naar voren met je linkerarm voor je gebogen voor extra prestaties en drive! Jullie hebben allemaal genoten van mijn video die ik vorige week op Instagram plaatste, dus besloot ik er een blog over te posten! Voor het geval je het gemist hebt, ik had het over hoe belangrijk het is om een ​​goede warming-up te doen voor de balletles (of wat voor soort oefening dan ook) om blessures te voorkomen en je te helpen het meeste uit je lessen te halen. . Plié (een beweging in ballet waarbij het moeilijk is om het evenwicht te bewaren in snelle combinaties van sneden met een variatie op Oefening 8: Fondu & Mirco Bends à la Seconde Dit is hetzelfde als de buig- en strekoefening maar met het gestrekte been gebruikt alle Grand plié is volledige buiging van de knieën

Table of Contents

bot

Grand plié is een volledige buiging van de knieën totdat de dijen horizontaal zijn met de grond. Deze balletbeweging betrekt je bilspieren, hamstrings en kuiten meer dan welke andere oefening dan ook. De principes van uitlijning zijn hetzelfde voor alle soorten plooien: houd de knieën over de tenen, stuur de heupen naar achteren en stop het stuitje eronder. Je kunt een grote vouw maken met je voeten of met je parallelle voeten.

Parallel Leg Lifts: Deze conditietraining van 20 minuten voor dansers helpt je om lange, magere spieren te ontwikkelen en je flexibiliteit en bewegingsbereik te verbeteren. De parallel leg raise is een uitstekende oefening om je benen en billen te versterken en tegelijkertijd je balans te verbeteren. Om deze oefening te doen, begin je door op je rug te liggen met je benen gespreid. Til je benen van de grond, houd ze evenwijdig aan elkaar en wacht tot drie. Laat je benen zakken naar de startpositie en herhaal de oefening.

Heber

sterke slag

Battement Fondu is een van de belangrijkste oefeningen in de balletles. Helpt de flexibiliteit en kracht te verbeteren en zich voor te bereiden op grote sprongen. Deze oefening is de basis van elke beweging in de dans en maakt de gewrichten en spieren soepel. Bij de demi plié zijn de knieën ongeveer halverwege gebogen zodat de hielen de grond kunnen raken. Een grand slam is een major slam waarbij het werkbeen vanaf de heup in de lucht wordt getild en weer naar beneden wordt gebracht, met beide knieën gestrekt.

geen gesprek

Fit the chat is een geweldige oefening voor mensen die hun lenigheid en springvermogen willen verbeteren. De beweging van de vis is perfect voor diegenen die hun bewegingsbereik willen vergroten en hun rug goed willen strekken.

Geen vulstoffen

De voorovergebogen lunge is een geweldige oefening om uw deelname te verbeteren. Het versterkt je beenspieren en stabiliseert je kniegewricht om het te beschermen tegen blessures.

Leave a Reply