Als ik een mail beantwoord zie ik telkens de reactie mail weer ertussen staan. kan dat weg?

In een gesprek met één persoon staan ​​de feedback-e-mails van die persoon altijd onder Reacties. Dat vind ik persoonlijk heel raadselachtig. Kan dit worden gewijzigd zodat ik alleen het laatste mailverkeer zie zonder de mails die ik heb ontvangen en verzonden? Je zegt niet welk programma je gebruikt, ik denk Gmail:

1. Open Gmail.

2. Tik rechtsboven op Instellingen -> Alle instellingen bekijken.

3. Scrol omlaag naar het gedeelte E-mailgesprekken.

4. Schakel Gesprek bekijken uit.

(Je vindt het onderaan de snelle instellingen voor mij)

.

Outlook (kantoor)

In een e-mailmap, zoals uw inbox, selecteert u Weergeven > Weergeven als gesprekken om de gespreksweergave in of uit te schakelen.

Hotmail/Outlook.com

1. Klik op “Opties” in de rechterbovenhoek,

2. Kies vervolgens “Meer opties”,

3. Ga vervolgens naar e-mail lezen en klik op “Snellere discussies en lezen”,

4. Selecteer vervolgens de optie “Berichten apart bekijken”,

5. Klik op Opslaan.

bronnen:

  • https://support.google.com/mail/answer/5900

  • https://answers.microsoft.com/nl-nl/window…

  • https://support.microsoft.com/nl-nl/office…

Ja, het heeft te maken met Gmail. Ik heb je antwoord eigenlijk gevonden en eerder toegepast, maar toen heb ik niet het hele gesprek gezien. Ik vind het moeilijk om het duidelijk uit te leggen. Als ik met iemand in mail zit, klik ik op de bovenste (eerste) mail, dan zie ik oude berichten eronder weer en daar wil ik graag vanaf…….hoop dat je het begrijpt. (Misschien leg je het niet duidelijk uit) Dus misschien beantwoord je het antwoord, dus gebruik je antwoord en dan wordt alles in die e-mail opgeslagen

Leave a Reply