Als Adam en Eva blank waren, waar komen dan de negers vandaan?

De eerste mensen op aarde waren geschapen negers.God nam de aarde en de aarde is in feite niet wit, geel of roze. Je kunt blijven kijken en denken, maar het slaat nergens op dat je twee blanke mensen donkere baby’s zag maken die negers niet iedereen aandoen Het is moeilijk te geloven deze onzin in deze wereld wat mensen deden en verzonnen, misschien waren het negers … hij noemde dit niet… maar als het negers waren, waar komen eieren dan vandaan? Ha-ha-ha, het is krachtig! Glorix? Ze zijn naar het zuiden verhuisd en hebben een bruine huidskleur gekregen door al die zon.

Toegevoegd op 10-06-2009 00:33:15

…dat is waar ik in geloofde toen ik een klein kind was toen ik nog niet kon lezen. Als je de Bijbel letterlijk wilt nemen, verdrink je in subjectiviteit en tegenstrijdigheden. Er waren waarschijnlijk veel meer Adams en Ives, hoe vreemd dat ook mag klinken. Het wordt niet genoemd, maar de koran heeft er een verklaring voor.

Het gaat over een engel die steeds terugkwam naar de aarde om de aarde in te nemen zodat ze konden blijven scheppen. Op een dag gingen de eigenaren niet meer naar precies hetzelfde gebied waar ze begonnen. De koran zegt ook dat de engel nog niet is gewaarschuwd dat hij zijn land niet op dezelfde plaats heeft gekregen. Is het niet de Koran? Ja de koran maar ik begrijp nog steeds niet waar de negers vandaan kwamen.. @mmm/edo ik heb het al in twijfel getrokken

deboender Sommige delen van het land dat hij innam, waren donkerder dan het land dat hij eerst innam. Hoe dan ook, de Hof van Eden lag in Irak, dus het was ook niet puur wit. Maar het scheppingsverhaal heeft natuurlijk niets met evolutie te maken, het speelt zich af op een ander tijdstip en is door de meeste christenen (met uitzondering van enkele fundamentalisten mogelijk) als een allegorie aanvaard.

Hoe dan ook, als je deze lijn wilt voortzetten, heeft de Bijbel ook een soort verklaring voor de verschillende rassen:

Moet je nog een paar jaar in de tijd; Noach (van die boot) had drie zonen. Toen ze na de zondvloed onder hun voeten droog werden en zich over de aarde verspreidden met als doel deze natuurlijk zo snel mogelijk opnieuw te bevolken, werden ze de drie vaders van de aarde van het menselijk ras; Sem, Cham en Jafeth.

Sem – uiteraard – de voorouder van de Semieten, die we het “Arabische” ras noemen maar niet helemaal (inclusief Joden, zie antisemitisme), werd de beschermer van de zwarte man en Jafeth Indo-Europese volkeren. Ik heb niet het hele boek Genesis gelezen, maar ik weet wel dat er kwaadaardige takken van het christendom zijn die er op de een of andere manier in geslaagd zijn een hiërarchie te vinden in deze divisie die blanken het recht geeft om zwarten te domineren; Zo’n date maakt je helemaal niet gelukkig.

bronnen:

  • Genesis, vanaf 6 denk ik

+1 van mij! +1 ook van mij.. Icarus kwam in Afrika terecht en creëerde een zwaar verbrand Niger-land. Volgens bijbelverhalen kwamen Adam en Eva uit het gebied rond de rivier de Tigris (Paradijs). in de buurt van Irak? Dan waren ze zeker niet wit. Wat een vooroordeel voor de westerse beschaving om haar witheid over alles te benadrukken. De eerste beschaving komt uit het Midden-Oosten, niet uit het Westen. Zelfs evolutiebiologen geloven (op een vereenvoudigde manier) dat de eerste mensachtigen hun oorsprong vonden in Afrika; s)

Wat ik een geweldige link vond, is de link met betrekking tot de plaatsen van de bijbel

bronnen:

  • http://www.bijbelseplaatsen.nl/plaatsen/P/…

Absoluut oké. Dat heb ik pas later gelezen. Haar antwoord is completer. Ik denk dat het iets met evolutie te maken heeft. Ik denk niet dat de Bijbelverhalen kloppen. Maar volgens de video van de bron heb ik het helemaal mis. 🙁

Toegevoegd op 10-06-2009 00:39:04

Ik denk dat ik mijn gedachten snel moet aanpassen, als ik deze video mag geloven. 🙁

bronnen:

hahaha hoe meer we graven, hoe dieper, hoe meer ons geloof op de proef wordt gesteld. lol; V) Misschien waren er ergens op aarde ook Fatima en Habib tegelijkertijd. Of misschien is het bijbelse verhaal niet waar. Negers (volgens de Bijbel) stamden af ​​van Cham.

bronnen:

  • http://en.wikipedia.org/wiki/Cham_(Bijbel)

Leave a Reply