aan het oor of aan de galg

The Gallows is een horrorfilm die je met je hart in je keel zal achterlaten. Het verhaal draait om een ​​zakenman die zijn werkgever vermoordt, waardoor per ongeluk een noodlottige reeks gebeurtenissen ontstaat. De openingsscène is een op het gehoor gespeelde sequentie tussen de regisseurs en de acteur die vermoedelijk is vermoord. Het acteerwerk is zo realistisch dat je het gevoel hebt dat je bij hen in de kamer bent. De spanning neemt toe wanneer de moordenaar probeert te ontsnappen, en je zult op het puntje van je stoel zitten en je afvragen wat er nu gaat gebeuren.

Table of Contents

een introductie

De galg is al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van het Britse juridische proces en is gebruikt als een vorm van de doodstraf voor een verscheidenheid aan misdaden. Ophangen werd in Groot-Brittannië geïntroduceerd door Germaanse stammen die zich daar in de vijfde eeuw vestigden, en het bleef tot het einde van de negentiende eeuw een veel voorkomende vorm van executie. De galg wordt meestal op een openbare plaats opgericht, zoals Castle Yard, en de veroordeelde wordt meestal opgehangen aan een dwarsbalk of steiger voor een grote menigte toeschouwers.
De gerechtelijke ophangingsprocedure was erg lang en langdurig en omvatte een aantal stappen. Eerst wordt de veroordeelde naar de galg gebracht en op een stoel of platform geplaatst. Er wordt dan een strop om zijn nek geplaatst en ze zullen een korte val hebben (meestal minder dan zes voet), waardoor ze van het platform kunnen vallen. Dan hangen ze aan de galg tot ze sterven, wat?

Datum

De galg was een belangrijk onderdeel van de Germaanse cultuur. Plaats [van de koperen ring] Achter het oor heeft duidelijke voordelen en het beste van alles is het gebruik van een galgachtige structuur waarin de dode of stervende lichamen van criminelen worden opgehangen voor presentatie aan het publiek Om andere aanwezigen af ​​te schrikken, is ophangen, slepen en vierendelen een wettelijke straf geworden voor mannen veroordeeld voor verraad in het Koninkrijk Engeland sinds 1352 tijdens het bewind van koning Edward. In het verhaal van hoe hangen de dood veroorzaakt. Uitvoering apparatuur. Gerechtelijke hangende processen. Korte drop/commentaar. Galg, galg en kap. korte druppel. moorden en executies in Edinburgh; Het verhaal van Half Magi die om genade schreeuwde, was aan dovemansoren gericht toen ze van de galg viel.

de operatie

Opknoping werd al in de 5e eeuw in Groot-Brittannië geïntroduceerd door Germaanse Angelsaksische stammen. De galg wordt meestal onder het linkeroor van de gevangene geplaatst. Gibbeting is het gebruik van een galgachtige structuur waarin de dode of stervende lichamen van criminelen worden opgehangen om aan het publiek te tonen om andere zittende criminelen af ​​te schrikken. Moderne ophanging wordt uitgevoerd op een verhoogd platform dat een pier of galg wordt genoemd. Direct daarvoor worden handen en voeten vastgebonden, en haar kleren worden afgesneden zodat ze niet verstrikt raken in het touw. De strop wordt op de traditionele manier op zijn linkeroor gelegd (de strop werd in 1868 in Delaware doorgesneden). De galg kwam vaker voor in middeleeuws en vroegmodern Europa, maar werd ook gebruikt in Engeland, Ierland, Japan, Korea en Noord-Amerika.

galg

The Gallows is de nieuwste release van One In The Chamber, en Mike’s stem is heerlijk warm, zacht en aangenaam in het gehoor ondanks zijn luidheid.
Van gekke zilveren vechtliedjes tot biddende hertjes, van de trotse hond in zijn nieuwe das tot het meer in de slapende reus.
Bekijk Lead Belly’s In the Shadow of the Gallows Pole op Amazon Music. Stream muziek zonder advertenties of koop cd’s en mp3’s
Engelen van de galg komen met onze goede vrienden Grey Cloud
Het zachtste gefluister viel als een elektrische schok op zijn oor en joeg hem weg van de aanwezigheid van zijn medeschepselen, ondanks ieders ziel.
Ook de passages tussen meester en dienaar bij terugkomst. Geschreven door iemand die oog en ooggetuige was. Andere titel: Het patent is defect.

Leave a Reply