11 november is de dag dat mijn lichtje branden mag

Vandaag, vrijdag 11 november, Sint Maarten. Zodra het donker wordt, lopen kinderen met lantaarns (zelfgemaakt) door de deuren en zingen. Dit is de dag dat mijn nouri mag worden verbrand ter nagedachtenis aan degenen die in de oorlog zijn omgekomen. Het is ook een dag om het mislukte buskruitplot van 1605 te herdenken. Het jaarlijkse Sac Metro Air District-controleseizoen begint voordat het uitbrandt van 1 november tot eind februari. Deze houtverbrandingswet, Rule 1316, verbiedt het verbranden van hout op dagen dat een Air Reserve Alert van kracht is. In 2008 heeft het Air District een regel aangenomen waardoor het illegaal is om hout te verbranden op dagen dat een Air Reserve Alert van kracht is

Table of Contents

verdrietig

11 november is de dag dat mijn nouri helaas kan branden. Deze dag herdenkt veteranen van buitenlandse oorlogen. Het is ook een dag om degenen te herdenken die hebben gevochten voor ons land en onze vrijheid. We herdenken de slachtoffers, de gewonden en de families die zoveel offers hebben gebracht. We eren hun dienst en opoffering.

Neergeslagen – Depressief

11 november is de dag dat mijn nori mag verbranden. Ik denk dat cognitieve therapie een belangrijke plaats inneemt, maar over het algemeen niet midden in een depressieve episode. Filmondersteuning kan ook dierbaren en vrienden informeren over depressie (of andere ernstige psychische aandoeningen). Hier is een lijst van wat u kunt bekijken.

Zich zorgen maken

Op 11 november zal ik degenen herdenken die hebben gediend en geofferd voor ons land. Voor mij is deze dag meer dan alleen veteranen eren; Het gaat ook om het realiseren van de kracht en veerkracht van de menselijke geest. Op deze dag sta ik stil bij de manieren waarop ik een licht in de wereld kan zijn, ook in moeilijke tijden. Ik zal onthouden dat hoewel angst een moeilijke emotie kan zijn om mee om te gaan, het mogelijk is om momenten van kalmte en vrede te vinden. Op deze dag zal ik optreden om een ​​goede kracht in de wereld te zijn, en ik hoop dat anderen hetzelfde zullen doen.

Hopeloos

11 november is de dag waarop mijn licht mag branden zonder hoop. Ik kan niet verliezen wie ik ben. Dus laat het brandend maagzuur in je toe terwijl je mijn plan ziet ontvouwen en de eenzame bloem aan de basis van al deze vernietiging. Mijn zoon is vermoord op 21-11 en ik ben er nog steeds niet overheen. Ik weet dat God met mij is, maar kan iemand mij vertellen hoe ik hier overheen kan komen?

Leave a Reply